Prijzen

 

De prijs van onze geboortekaarten is afhankelijk van het aantal kaarten dat je bestelt, het formaat en de gekozen papiersoort. Het minimum bestelaantal is 35 stuks. Meerdere kaarten of varianten van dezelfde kaart mogen bij elkaar opgeteld worden om aan de minimale 35 stuks te komen, zolang ze maar in één keer besteld worden. De prijs per kaartje wordt wel berekend per kaart of variant van een kaart. De prijzen zijn inclusief 21% BTW.

Geboortekaartjes met goud- of zilverfolie hebben een meerprijs van €1,20 tot €1,70 per kaart ten opzichte van de prijzen in de tabel. De exacte prijs is afhankelijk van het gekozen formaat en aantal stuks. Gebruik de calculator onderaan om de prijs te berekenen. Folies zijn nog voor beperkte formaten (gevouwen vierkant) en ontwerpen beschikbaar, zie hier de huidige folie collectie. Op verzoek kunnen we andere geboortekaartjes beschikbaar maken voor foliedruk.

 

Kaartjes op glad wit papier


 

Ongevouwen kraamborrelkaartjes op glad wit papier. 

Alleen te bestellen in combinatie met een oplage geboortekaarten.

 

Papiersoorten

Glad wit papier: Ons standaard papier, geen meerprijs
Natuurkarton: Meerprijs, €0,10 per kaartje.
Parelmoer papier: Meerprijs, €0,20 per kaartje
Structuur papier: Meerprijs, €0,20 per kaartje

Kaartjes met goud- of zilverfolie worden gedrukt op een speciale papiersoort die hiervoor geschikt is.

 

Enveloppen

Enveloppen 12x12cm: €0,30 per stuk. Je kunt kiezen uit de kleuren hagelwit, lichtroze, donkerroze, zachtblauw, oceaanblauw, koraalrood, kraftpapier, lentegroen.
Enveloppen 14x14cm: €0,30 per stuk. Je kunt kiezen uit de kleuren hagelwit, lichtroze, donkerroze, zachtblauw, oceaanblauw, koraalrood, kraftpapier, lentegroen, donkergroen en donkerblauw.
Enveloppen 15,5x15,5cm: €0,30 per stuk. Dit formaat envelop is alleen in hagelwit leverbaar.

Enveloppen 11x22cm: €0,30 per stuk. Je kunt kiezen uit de kleuren hagelwit, lichtroze, donkerroze, zachtblauw, kraftpapier, donkergroen en donkerblauw.
Enveloppen 13x18cm: €0,30 per stuk. Dit formaat envelop is alleen in hagelwit leverbaar.


 

 
Proefdruk

Een proefdruk op papier naar keuze met envelop naar keuze kost inclusief verzending €4,21. Met kortingscode PK01PM kun je de eerste proefdruk kosteloos bestellen.
Een proefdruk met foliedruk met envelop naar keuze kost inclusief verzending €6,21. De kortingscode is hierop niet van toepassing. Folie drukwerk heeft een langere productietijd, de levertijd van een proefdruk is daardoor 2-3 werkdagen. 

 

Verzendkosten

Verzending met GLS van een pakket kaarten en /of enveloppen binnen Nederland: €4,95
Verzending met GLS van een pakket kaarten en /of enveloppen naar België: €11,25
Verzending met GLS van een pakket kaarten en /of enveloppen binnen Europa: €17,50

 

Calculator
Bepaal gemakkelijk zelf de prijs van je geboortekaartjes met onze calculator. De prijzen zijn exclusief verzendkosten.
Let op, de combinatie 'enkel vierkant 10x10 cm' zijn de kraamborrelkaartjes, deze kun je niet als geboortekaartjes bestellen, alleen in combinatie mét geboortekaartjes.

 

Bereken je prijs

Kaart

Formaat

Envelop

Papiersoort

Hoeveel kaarten wil je ?

Hoeveel enveloppen wil je ?

Totaal