Mural

Een mural is een behang met één groot ontwerp. De ontwerpen stralen nostalgie en warmte uit en zijn rijkelijk gevuld met lieve dieren, fladderende vlinders en springende vissen! Het is de perfecte manier om in één keer de kinderkamer een bijzondere sfeer te geven. 

 

De standaard afmetingen van onze murals zijn 340b x 270h cm voor het liggende ontwerp en 195b x 270h cm voor het staande ontwerp. Deze standaard murals kun je direct via de webwinkel bestellen. Mocht jouw wand qua formaat erg afwijken van de standaard maat, kunnen we de mural ook op maat maken. Zie hieronder voor een rekenvoorbeeld. Ben je geïnteresseerd, stuur ons een mailtje voor een vrijblijvende offerte! Direct een bestelling plaatsen via email kan natuurlijk ook. De levertijd is normaal gesproken 4-7 werkdagen.

Wil je graag eerst de kwaliteit van ons behang beoordelen, stuur ons dan even een mailtje dan sturen we je een sampletje toe. We doen ons best je een stukje te sturen met veel kleur! 

Mural op maat:
Instelkosten* bij een mural op maat €39,-
Prijs per vierkante meter €40,-
 

Rekenvoorbeeld:

Stel, je hebt een muur van 2,75m breed en 2,60m hoog, dan heb je een behang nodig van 2,80m breed x 2,65m hoog. Het behang heeft dan 2,5 cm afloop rondom. Oppervlakte van dit behang is (2,80 x 2,65 =) 7,42 m2. Hier hoort een prijs bij van: €40,- (vierkante meter prijs) x 7,42 m2 (oppervlakte) = €296,80 + €39,- (instelkosten*) = €335,80

*Waarom betaal je instelkosten? Voor een behang op maat passen wij het behang aan zodat het ontwerp evenwichtig blijft en er geen essentiële onderdelen verdwijnen. Ook moet de machine waarop het behang gedrukt wordt, ingesteld worden op het juiste formaat.

 


Winkelwagen

Geen producten