Dit zeggen klanten over onze producten, onze ontwerpen & onze service

 

Bedankt voor de snelle levering van de kaartjes. Ze zijn precies wat we wilden!

De kaarten zijn op weg naar familie en vrienden. Hij is super dank jullie wel!

Wat een geweldige kaarten! Origineel en leuk! Wij hebben zoveel positieve reacties gehad op ons geboortekaartje. Ook het contact om de kaart zoveel mogelijk te personaliseren was erg prettig! Wij hopen dat wij ooit nog een kaartje bij Pimpelmees mogen laten maken! Groeten Colin, Elleke & Cas 

Dag Ingeborg en Marieke, heel hartelijk bedankt voor de mooie kaartjes en goede service.  We krijgen enorm veel leuke reacties en zijn zelf ook nog steeds erg blij met het resultaat. Misschien tot in de toekomst!

Dag dames van Pimpelmees! Nog even via deze weg onze complimenten; niet alleen voor het prachtige kaartje waarmee we ons derde kindje aan iedereen mochten voorstellen (trouwens ontzettend veel mooie reacties gehad!) maar ook voor de goeie service en het fijne mailcontact dat jullie bieden. Wij komen vast nog een keertje terug. Heel veel succes voor de toekomst!

Ha Ingeborg en Marieke, We hebben de kaartjes vrijdag al ontvangen, heel fijn! We zijn ontzettend blij met het eindresultaat, helemaal goed! Hartelijk dank voor jullie snelle reacties en flexibiliteit mbt onze wensen. We kijken ook erg uit naar het geboorteschilderijtje. Groeten en nogmaals dank.

Beste Ingeborg en Marieke. De kaartjes zijn net binnen. Ze zien er goed uit. Dank voor de snelle service!

Hoi Ingeborg en Marieke, We zijn heel blij met het geboortekaartje dat we bij jullie besteld hebben. We vinden het ontzettend lief en mooi en hebben er erg veel enthousiaste reacties op gehad! Bedankt!

Op zoek naar een `anders dan anders` geboortekaartje met een vleugje nostalgie stuitten wij op Pimpelmees. Jullie ontwerpen pasten precies bij wat we zochten en het was dus ook nog best lastig kiezen. Maar wat is het kaartje voor onze Emme uiteindelijk mooi geworden! En dat vinden niet alleen wij, maar ook onze familie en vrienden die het kaartje in de bus kregen. Dank daarvoor en voor de prettige samenwerking. We zullen jullie zeker aanbevelen!


Bedankt voor de mooie kaartjes!! We zijn er enorm blij mee! We krijgen er een hoop positieve reacties op.

Beste dames van Pimpelmees, Via deze weg willen wij jullie nogmaals hartelijk bedanken voor het mooie geboortekaartje van Mirre. We hebben onwijs veel positieve reacties gehad op het kaartje. Tevens willen we jullie bedanken voor de prettige communicatie via de mail. De mails die we van jullie ontvingen waren altijd vriendelijk en helder en we kregen iedere keer duidelijk antwoord op onze vragen. We hebben dit als zeer positief ervaren! Bedankt voor alles! 

Beste Ingeborg en Marieke, Prachtig was het geboortekaartje van Matthias. Dat vonden wij. Maar dat vonden ook heel veel mensen die het kaartje gekregen hadden. Hun reactie: Wat een prachtig kaartje"! Super bedankt! We zijn er erg blij mee.

Bedankt voor de supermooie kaartjes die we van jullie hebben mogen ontvangen. Heb al veel leuke reacties gehad!

Beste Ingeborg en Marieke, Bedankt voor de snelle verzending van de kaartjes. Ze zijn vandaag bezorgd. De eerste reacties zijn al binnen en heel positief! We zijn er ook erg blij mee, zeker de totale combinatie met de envelopjes en naamstickertjes erbij. Bedankt en succes verder!!


Hoi Ingeborg en Marieke, Super bedankt voor de fantastische kaartjes en de goede service. Tot nu toe echt hele leuke reacties gehad!!


Hallo Ingeborg en Marieke, Langs deze weg nogmaals hartelijk dank voor het prachtige geboortekaartje voor Leonie, jullie leveren echt topwerk af! Nog veel succes gewenst met jullie toekomstige projecten.


Via deze weg willen wij jullie bedanken voor het mooie kaartje! We zijn er erg blij mee en we krijgen leuke reacties!! 


Dankzij jullie vonden we het perfecte kaartje voor onze `engel`. We zullen het kaartje voor altijd koesteren, hartelijk dank voor jullie vlekkeloze en steeds vriendelijke service! 


BEDANKT voor het maken van de lieve geboortekaartjes voor onze dochter. We krijgen er al veel leuke reactie op! 

Hallo Ingeborg en Marieke! Dat we een leuke kaart hadden uitgezocht was wel duidelijk nu ze vandaag zijn aangekomen, met alle details van onze lieve dochter, maakt het wel heel speciaal,! Wij zijn dan ook benieuwd naar de reacties... Bedankt voor de fijne en snelle service en ga zo door met mooie kaarten maken!!! 

Ontzettend blij met jullie goeie hulp en het prachtige kaartje van Saartje! SUPER!

Hi Ingeborg en Marieke, De kaartjes zijn vandaag aangekomen, en ze zijn weer perfect! Ze zijn in goede staat aangekomen, en ze zijn gewoon weer supermooi. De mensen die ze tot nu toe gezien hebben vinden ze ook geweldig. We weer helemaal blij met jullie. Dankjewel!

Hoi Ingeborg en Marieke, Wij hebben de kaartjes ontvangen en ze zien er fantastisch uit, helemaal zoals wij ze in gedachten hadden! Heel erg bedankt voor jullie hulp bij het maken van ons droomkaartje. We hebben nu al veel positieve reacties gehad. 

Hoi Ingeborg en Marieke, De kaartjes zijn gisteren in goede orde aangekomen en zijn gisteren al op de bus gegaan. Heel mooi. Bedankt voor de goede service.

Hoi Ingeborg en Marieke, We zijn superblij met hoe het kaartje van Juul is geworden... Samen met de etiketten en sluitzegels op de envelop, was het helemaal zoals we het wilden! We hebben erg veel leuke reacties gekregen! Wat ons betreft zeker tot ziens! 

Hai, De reacties op het kaartje zijn heel positief, mensen vinden hem bijzonder en heel lief. Dankjewel voor het leuke ontwerp en goede service.

Hallo Ingeborg & Marieke, Alweer een aantal keer de `Hollandsche postkaarten` bij jullie besteld, ze gaan de hele wereld over via Postcrossing en krijg er erg leuke reactie`s op! Erg bedankt, en waarschijnlijk weer tot gauw! 

Hi Ingeborg en Marieke, Hartelijk dank voor de felicitaties en uiteraard de kaartjes! Wat zijn ze super geworden! Ze waren er inderdaad al de volgende dag en we hebben ze ook weer snel verzonden. We krijgen veel enthousiaste reacties dus complimenten aan jullie! 

Goedemiddag, De kaartjes hebben we ontvangen en ze zijn ook al weer op de post. Echt super! De kaartjes zien er echt TOP uit. Onwijs bedankt... 

Wij zijn ontzettend blij met ons geboortekaartje van Lise! Het is net even iets anders en met veel zorg voor detail ontworpen. Ik weet zeker dat we nog veel complimenten krijgen over dit kaartje. Alles wat in de achtergrond van het kaartje verwerkt is staat symbool voor wat we Lise willen geven. Nogmaals van harte bedankt en veel succes in de toekomst!

Snelle levering en lief verpakt. Ik ben 100% tevreden!

Ohhh, wat een leuke reacties kregen wij op het geboortekaartje van onze zoon Duco! Van `zó fantasierijk & lief` en `origineel & prachtig papier` tot `zo`n mooie geboortekaart hebben wij in tijden niet meer ontvangen`! Fijn dat het kaartje zo persoonlijk & mooi is geworden, wij zijn er ontzettend blij mee! Ook het canvas doek is super, héél veel DANK! 

Hoi Ingeborg & Marieke, Hartelijk bedankt voor de vlotte zending van onze geboortekaartjes! We krijgen veel positieve reacties, o.a.: lief, mooi, schattig geboortekaartje! 

We hebben de kaarten ontvangen, heel erg bedankt, ze zien er prachtig uit. Hebben er nu al veel goeie reacties op gekregen! We zijn zeer tevreden. Groetjes.

We hebben de kaartjes in goede orde ontvangen en zijn zeer tevreden over de kwaliteit van het kaartje, de communicatie, jullie zorg en inzet voor het op tijd en correct leveren van onze bestelling(en). Ondertussen zijn onze kaartjes ruim een week geleden verstuurd en de vele reactie`s op het kaartje waren zeer positief. Tot zelf twee keer toe dat mensen aangaven nog nooit zo`n leuk en lief geboortekaartje ontvangen te hebben!! Onze complimenten dus voor het mooie concept!! 

Dank voor de goede en snelle service, wij zijn erg tevreden over het eindresultaat! 

Hartelijk bedankt voor de snelle reactie en korte termijn waarop de kaartjes geregeld zijn vanuit jullie. Jullie hebben een mooi bedrijf, hannah en moeder zijn je dankbaar. 

Hoi Ingeborg & Marieke, We hebben de kaartjes vandaag ontvangen. Wij willen jullie hartstikke bedanken voor de geweldige service! Top meiden! Wij zijn ook erg benieuwd naar de reacties! 

Marieke, de kaarten zijn er sinds gistermiddag! Dank voor de vlotte afhandeling! Ze zijn helemaal naar wens. 

Beste Ingeborg en Marieke, We hebben de kaartjes, enveloppen en etiketten in goede orde ontvangen en met succes verstuurd. We zijn er ontzettend blij mee en hebben al vele positieve reacties ontvangen. Bedankt voor alles. 

Wow wat maken jullie mooie dingen, daar word je toch extra blij van op zo`n mooie dag als dit!! DOEG!

Hoi Ingeborg en Marieke, Ik wilde jullie nog bedanken voor de service. De kaarten kwamen heel snel binnen en we krijgen van iedereen leuke reacties, ze vinden het kaartje erg mooi, dus ook weer een compliment voor jullie! Bedankt voor de goede service en wie weet tot ziens! 

We zijn enorm blij met de geboortekaartjes! Ze zijn erg mooi geworden. Goede service!!! Wij gaan reclame maken!

De kaarten zijn vorige week aangekomen en zien er prachtig uit! Dank jullie wel nog hiervoor. 

Via deze weg willen wij jullie ontzettend bedanken voor het ontwikkelen voor onze unieke en bijzonder mooie trouwkaart. Het was een feest om ze gister op de post te mogen doen! De samenwerking hebben wij als enorm prettig ervaren. Bij een vraag per mail, dezelfde dag nog antwoord terug! Wij zijn helemaal dol geworden op Pimpelmees en jullie fantastische stijl! Heel veel geluk in de toekomst. We blijven jullie site zeker bezoeken voor de leuke stationery produchten. 

Mensen waren ontzettend enthousiast over het trouwkaartje dus jullie hebben het fantastisch gedaan.... Dankjewel!

Vandaag de kaartjes in goede orde ontvangen en inmiddels `op de bus`. We vinden ze erg mooi en zijn er blij mee.

Beste Ingeborg en Marieke, We hebben veel leuke reacties gekregen op het geboortekaartje van Noor. Bedankt! 

Beste Ingeborg & Marieke, We hebben de kaartjes inmiddels ontvangen en vandaag voor 18.00 uur op de post gedaan. We zijn zeer tevreden met jullie service. We zullen jullie zeker aanraden bij vrienden/familieleden. De kwaliteit van de kaartjes is trouwens boven verwachting mooi! 

Beste Ingeborg en Marieke, De kaarten zijn woensdagavond op de bus gegaan en we krijgen nu al hele enthousiaste reacties.. Nogmaals hartelijk dank voor al jullie werk, geduld, flexibiliteit en de soepele verrekening van de veranderde bestelling! 

Beste Ingeborg & Marieke, Begin deze week hebben we de kaarten mogen ontvangen! Helemaal super! Weer een stapje dichterbij onze mooiste dag. Bedankt voor de prettige samenwerking. 

Erg bedankt voor de service en mooie kaartjes! Ze zijn de deur uit en we krijgen hele leuke reacties! Complimenten! 

Dag dames, we zijn erg blij met de de geboortekaartjes voor Nova. Heel erg bedankt! 

De kaartjes zijn ontvangen. Zien er echt heel mooi uit! Hartstikke bedankt voor de snelle en goede service!

Hoi Dames, We hebben de kaartjes ontvangen en zijn er erg blij mee. Met onze dametjes gaat het goed en dank jullie wel voor de goede wensen, ook bedankt voor de snelle en prettige afhandeling van onze geboortekaartjes. Wij wensen jullie heel veel succes met jullie bedrijf. 

Bedankt voor de leuke kaarten en sluitzegels. Post versturen wordt een feest! 

Bedankt voor de geweldige familieplanner. Hij is echt prachtig en super handig. Volgend jaar weer!

Nogmaals superbedankt voor het verzorgen van de geboortekaartjes van Fien! Wij hadden ze onwijs snel binnen en hebben veel positieve reacties ontvangen! Dus bij deze namens ons nogmaals: Bedankt! 

Hallo Ingeborg en Marieke, Heb gisteren de familyplanner gekregen, en ik ben er zó blij mee! Hij is leuk, leuk, leuk...en ook de kinderen zijn er helemaal happy mee! Eigenlijk is `ie in het echt nog veel leuker dan je kunt vermoeden! Chapeau...

Bedankt voor de mooie kaartjes, de reacties zijn allemaal heel positief, iedereen is er weg van!

Ingeborg en Marieke, bedankt voor het meedenken en het mooie resultaat. Veel mensen vonden het kaartje helemaal bij ons passen en we hebben alleen maar hele enthousiaste reacties gehoord. Ga zo door!

Hoi Ingeborg en Marieke, ik zou nog even laten weten welke reacties kwamen op Finns geboortekaartje. Stoer, lief, nog nooit zo`n kaartje gezien, mooi, waren de kreten die we te horen kregen. Dus bij deze stuur ik de complimenten door! Veel succes met jullie ontwerpstudio, veel plezier met mooie dingen maken. 

Bedankt voor de geboortekaartjes en de laatste aanpassingen. We zijn er erg blij mee en krijgen veel complimentjes erover. 

Wij zijn heel erg blij met het schattige kaartje. We krijgen allemaal hele positieve reacties en zijn zeer tevreden over de samenwerking. Heel erg bedankt. Harmen en Djura

Het kaartje van Finn is prachtig geworden, we zijn er heel blij mee. Ik ben benieuwd wat voor reacties we erop krijgen van familie en vrienden. Ik laat het jullie nog weten!! Bedankt voor de fijne communicatie en afhandeling. 

Bedankt voor de snelle levering en geweldige Groeten uit Amsterdam kaarten. Ik ga ze rondsturen! 

Namens veel mensen complimenten voor jullie ontwerp. Mensen waren erg enthousiast over het geboortekaartje, en wij natuurlijk ook!

Beste Ingeborg en Marieke, Hartelijk bedankt voor de prachtige trouwkaarten! Ze zijn prachtig geworden! Het parelmoer maakt het nog specialer, we kunnen niet wachten om ze te versturen..! 

We hebben de geboortekaartjes ontvangen en zijn er superblij mee! Prachtig zijn ze! 

Beste Ingeborg en Marieke, De kaartjes zijn prachtig geworden. Precies het kaartje wat past bij onze mooie dochter Lola. Ik krijg van alle kanten enorm veel enthousiaste reacties. Ook bedankt voor de snelle service!

Hallo Ingeborg & Marieke! het proefje is super! we zijn echt benieuwd om ons kaartje in het echt te zien! wat een leuke samenwerking! snelle service! nogmaals bedankt! en nog veel succes met jullie kaartjeswinkel!

Hallo Ingeborg en Marieke, Wij willen jullie bedankten voor onze mooie trouwkaart! We hebben zoveel positieve reacties gehad. Veel mensen verwachten toch traditionele kaarten en waren zeer verrast door onze bijzondere kaart. Dank jullie wel voor de fijne samenwerking en voor de snelle reacties/verwerking!! 

Onze parelmoer kaartjes zijn echt prachtig geworden! We zijn er heel blij mee.

Hoi Ingeborg, misschien een beetje laat (na 4 maanden) maar wij zijn onwijs blij met de geboortekaartjes van Fleur. Ze zijn supergoed gelukt en ook een mooie achtergrond hadden jullie erin gemaakt! Super!!! we hebben heel veel leuke reacties gehad. 

Dag Ingeborg en Marieke, Wat genieten om zo`n mooi kaartje te vinden. Dit is nu gewoon het allermooiste kaartje, die met dat poezieplaatje en hartjes op de voorzijde. Wij zijn heel dankbaar met de geboorte van onze zoon. De service en betrokkenheid van jullie waren heel plezierig. Ik geniet nog steeds van het bijzondere kaartje. Ik wens jullie nog veel blijde ouders toe. Shalom!

Hoi! Wat een geweldige geboortekaartjes! We krijgen veel reacties van alle mensen die er 1 ontvangen hebben! Super! Bedankt voor de snelle service. 

Hallo Ingeborg, Bedankt voor je fantastische geboortekaartje van onze Medden en de hulp bij het op tijd drukken van de kaartjes. We krijgen van iedereen enthousiaste reacties. Het is dan ook echt een prachtig kaarje en het past qua stijl helemaal bij ons! 

Ik wilde jullie nog even bedanken voor de goede service! De kaartjes waren na 1 dag al binnen en hebben we meteen verzonden, echt heel fijn. 

De kaartjes zijn al aangekomen! Wat super dat ze er de volgende dag al zijn. Ze gaan zo op de bus en we zijn heel benieuwd naar de reacties. Bedankt!